top of page

Pokémon Internationals

Tournamentcenter


april - editie 2019


The Pokémon Trading Card Game (TCG) is een wereldwijd gekend en populair ruilkaartspel van de Pokémon-franchise dat zowel digitaal als offline gespeeld kan worden. Daarnaast kent de franchise ook zijn succes omwille van de vele video game varianten die tot op de dag van vandaag nog steeds massaal bespeeld worden door liefhebbers.

The Pokémon International Championships vinden plaats in Europa, Oceanië, Noord-Amerika en Latijns Amerika. Tijdens de Championship Series komen spelers van over de gehele wereld deelnemen aan het evenement.

De Europese editie van de kampioenschappen vond plaats van 26 april tot en met 28 april 2019 in het “Estrel Berlin” congresgebouw in Berlijn, Duitsland. Tijdens het evenement konden spelers genieten van unieke competities met waardevolle prijzen tot wel enkele duizenden euro’s.

Tournamentcenter - gespecialiseerd in het leveren van diensten & producten aan verschillende stakeholders die betrokken zijn bij gaming-evenementen - werd door The Pokémon Company gevraagd om dit evenement van a tot z te organiseren.

Een freelancer van Reach For More werd door Tournamentcenter gevraagd om de opbouw en afbraak te coördineren en logistieke ondersteuning te bieden tijdens het evenement.

bottom of page