top of page

Lichtfestival Gent

Jaagbaar


november (editie 2021)


Het Lichtfestival in Gent is een gratis driejaarlijks evenement waarbij de stad wordt verlicht met het werk van nationale en internationale lichtkunstenaars. Ingenieuze installaties, spectaculaire performances en tal van lichtelementen zorgen voor een betoverend spektakel. Bezoekers krijgen de kans om historische plekken en monumenten op een andere manier te leren kennen. Het Gentse lichtplan, dat internationaal bekroond werd, toont zo de verborgen charme van Gent na zonsondergang.


Editie 2021


Het lichtfestival werd georganiseerd door Stad Gent in samenwerking met Jaagbaar. Als productiepartner stonden zij mee in voor de voorbereiding en uitvoering van het evenement dat doorging van 10 tot en met 14 november 2021. Jaagbaar nam, samen met de artiesten, de op- en afbouw van verscheidene installaties in handen én schakelde een honderdtal vrijwilligers in om de publieksstromen in goede banen te leiden.


Jaagbaar deed beroep op freelancers van Reach For More voor logistieke ondersteuning tijdens de op- en afbouw en de coördinatie van de vrijwilligers gedurende het vierdaags evenement.

bottom of page