top of page

Film Fest Gent

Internationaal Film Festival van Vlaanderen


september - oktober (edities 2018 - 2019 - 2020)


Film Fest Gent is een jaarlijks internationaal film festival in het hartje van Gent. De 47e editie van het evenement vond plaats van dinsdag 13 oktober tot en met zaterdag 24 oktober en was ongetwijfeld de minst feestelijke in jaren. De coronamaatregelen zorgden ervoor dat de zalen slechts half gevuld konden worden en dat alle recepties, gala's en feestelijkheden afgelast moesten worden. Toch heeft de organisatie zich hard ingespannen om de essentie overeind te houden: de cinefiel een prachtig aanbod schenken van het beste dat de wereldcinema te bieden heeft.


Het takenpakket van Reach For More was in 2020 nét iets anders dan bij de edities van 2018 en 2019 waarbij we instonden voor het co-coördineren van de op- en afbouw van het VIP-dorp en de organisatie assisteerden bij de algemene coördinatie van het 11-daagse festival.


Terwijl er in normale omstandigheden 20.000 VIP-gasten in de watten worden gelegd, konden er in 2020 slechts een handvol kleinschalige VIP-evenementen plaatsvinden. Reach For More hielp mee bij de organisatie ervan, stond in voor het uitwerken van de rode-loper-infrastructuur en was een toegevoegde waarde bij het coördineren van alle publieksstromen.

bottom of page