top of page
220212_RFM_SuperprestigeGavere-BW-0167.jpg

Diensten & tarieven

Reach For More biedt een uitgebreide reeks diensten aan, gaande van project management tot logistieke ondersteuning. 

 

Op basis van de omvang van de opdracht en de nodige profielen maken we een offerte op maat.

 

Er wordt gewerkt met een uur-, dag- of projecttarief. Indien van toepassing worden ook andere kosten zoals transport, maaltijden en overnachtingen in rekening gebracht. 

 

Vindt u niet meteen wat u zoekt? Stuur ons uw vraag, dan bekijken wij hoe we u kunnen helpen!  

Plus - Black_edited.png

Project management

Een plotse lawine aan opdrachten of een project dat bijzondere kennis vereist, er zijn verschillende redenen om beroep te doen op een externe projectpartner. Wij managen uw project van a tot z en staan in voor de technische, budgettaire en organisatorische opvolging.

Plus - Black_edited.png

Event coördinatie

Nood aan bekwame event coördinatoren? Op basis van een briefing of draaiboek coördineren wij de op- en afbouw van uw productie, het volledige evenement of een specifiek onderdeel. Wij nemen uw zorgen weg en leiden alles in goede banen. 

Plus - Black_edited.png

Logistieke cel

Onze logistieke cel helpt u bij het zoeken naar oplossingen voor technische vraagstukken, het tekenen van plannen en het uitvoeren van transporten. Onze productiemedewerkers assisteren u in het veld en beschikken over een brede waaier aan rijbewijzen en attesten.

Plus - Black_edited.png

Barst uw eigen opslagruimte uit zijn voegen? Of houdt het steek om  materialen in het kader van een specifiek project bij ons onder te brengen? Ons magazijn staat ter beschikking voor tijdelijke of langdurige opslag. 

Magazijnopslag

Plus - Black_edited.png

F&B management

Food & Beverage vormt één van de belangrijkste inkomstenbronnen op publieke evenementen. Wij helpen u bij het uitrollen van een efficiënte Food & Beverage-werking. Daarnaast zorgen we voor een vlekkeloze uitbating en een sluitend stocksysteem. 

Wilt u uw evenement laten slagen, dan maken mensen het verschil. Wij helpen u bij het plannen en bepalen van de personeelsinzet voor ieder onderdeel. Of het nu gaat over stewards, hostessen of bar staff, wij briefen en coördineren alle medewerkers zodat uw gasten of bezoekers vlot en vriendelijk ontvangen en bediend worden.  

Plus - Black_edited.png

Crew & hospitality

 MORE MORE MORE MORE MORE MORE MORE MORE MORE MORE MORE MORE MORE MORE

Wait no more
Get in touch

We komen snel bij u terug!

bottom of page